dunagaz@dunagaz.hu
+36 33 513 100 * 30 634 0062

2020.09.09 Online Mikro - Konferencia


 

Kedves Partnerünk!

 

 

Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy a szeptember 9-10. időpontra áthelyezett

 

28. DUNAGÁZ KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS

 

rendezvényünket a résztvevők egészségének megóvása érdekébe

 

2021. április 21-22. időpontra

 

elhalasztjuk.

 

Ezúton köszönjük eddigi jelentkezőink bizalmát, és a már leszervezett 23 szakmai prezentáció előadóinak pozitív hozzáállását. Az előadások számából Önök is láthatják, van bőséggel aktuális témakör, mely a gázipar érdeklődésére tarthat számot. Őszintén bízunk benne, hogy jövő tavasszal személyesen is találkozhatunk az előadókkal és Önökkel is Visegrádon.

 

Kérjük viszont, hogy jelentkezésüket – amennyiben lehetséges – erősítsék meg a jövő évi konferencia időpontjára a dunagaz@dunagaz.hu email címre küldött üzenetben. Ebben az esetben a befizetett részvételi díjat át tudjuk könyvelni a 2021. évi rendezvényre, melyhez így az idei áron tudnak csatlakozni. 

 

 

Mivel a DUNAGÁZ Zrt. és a Konferencia Szervező Bizottsága fontosnak tartja a szakma naprakész tájékoztatását, ezért örömmel tudatjuk, hogy a legfontosabb gázipart érintő kérdésekről szeptember 9-én délelőtt (az eredeti időpontban) egy

 

 

 

ONLINE MIKRO-KONFERENCIÁ-t tartunk

 

elismert szakmai előadóink bevonásával. A konferencia időtartama várhatóan 3 óra lesz. Az előadók személye és a konferencia pontos menete hamarosan megküldésre kerül. Az online konferenciához egy belépési kódot fogunk küldeni mindazoknak, akik visszajelzik részvételi szándékukat.

 

A mikro-konferencia idén térítésmentes lesz, megköszönve ezzel türelmüket és partneri támogatásukat ebben a nem mindennapi helyzetben. Amennyiben cége, vagy Ön szponzorként támogatná kezdeményezésünket kérem, jelezze a dunagaz@dunagaz.hu, vagy gasparne@dunagaz.hu  elérhetőségünkön.

 

 

Kérjük a fentiek szíves tudomásul vételét, és várjuk visszajelzésüket.

 

 

 

                                               Üdvözlettel:

2020.07.30.    

                                                                                                           Szervező Bizottság