dunagaz@dunagaz.hu
+36 33 513 100 * 30 634 0062

Gázipari Konferencia

A főszervezőről: A DUNAGÁZ Gázipari Konferencia és kiállítás a gázipar egyedülálló szakmai találkozója

A DUNAGÁZ Gázipari Oktatási és Minősítő Zrt. a főszervezője a DUNAGÁZ Gázipari Konferencia és Kiállításnak. Nevük a szakmában nem csak ismert, de elismert is. A konferencia kapcsán 28. éve együttműködnek a gázipari szakma legjelesebb képviselőivel. Előadóként, szakértőként az ország legnevesebb szakembereit kérik fel. Nem véletlen, hogy országos szinten a maga nemében egyedülálló eseményről beszélhetünk, ahol a gázipari szakemberek – tevékenykedjenek az ágazat bármely területén – megbeszélhetik, egyeztethetik problémáikat, megismerhetik az újdonságokat, a legfontosabb szakmai tudnivalókat.
A szervezőbizottság minden esztendőben nagy hangsúlyt fektet arra, hogy előzetesen felmérje az igényeket, hogy mindig a legaktuálisabb témák kerülhessenek terítékre. Hitelességüket még tovább növelik azzal, hogy külső tanácsadókat, szakértőket is bevonnak a munkába, és a gázipar számos cégének munkatársait, szakértő véleményét is kikérik a többnapos programsorozat előadásainak összeállításakor.

Aki tehát a gáziparban dolgozik, annak itt a helye! Megtalálja itt a legfontosabb szakmai tudnivalókat, az újdonságokat, a nyomon követendő változásokat és persze azokat a „szakikat”, akiket itt személyesen is meg lehet ismerni. A gázipar minden szakemberének javasolt tehát a jelenlét a DUNAGÁZ Gázipari Konferencia és Kiállításon.


Ha a további részletekre is kíváncsi, jöjjön el, és vegyen részt a DUNAGÁZ Gázipari Konferencia és Kiállítás programjain, hogy a szakma legjobbjaitól, első kézből kapjon tájékoztatást hazánk energiapolitikájáról, jelen helyzetéről, és a jövő kilátásairól, a hazai gázipar egészéről.

Mindenkit szeretettel várnak a szervezők 2022. június 7-8-án Visegrádon, a Thermal Hotel Visegrád****-ban, a 28. DUNAGÁZ Gázipari Konferencia és Kiállításon.

A jelentkezéshez szükséges információt, a jelentkezési lapot az alábbi címen érhetik el:

http://www.dunagaz.hu/cikk/2022.-gazipari-konferencia/id=92