dunagaz@dunagaz.hu
+36 33 513 100 * 30 634 0062

Gázipari Konferencia

A legaktuálisabb gázipari témák kerülnek terítékre a DUNAGÁZ Gázipari Konferencián

Talán soha sem volt még ennyire aktuális a hazai gázipari szakemberek találkozója, mint az idei esztendőben, hiszen Európa energiaválsággal küzd, a járvány megtépázta a világgazdaságot, és a szomszédunkban háború dúl, mely óriási hatással bír nem csak hazánk, de a kontinens egészének energiaellátásában. A 28. DUNAGÁZ Gázipari Konferencia és Kiállítás rendkívül gazdag programmal várja a szakma képviselőit.
Ha csak a nyitónapi plenáris ülés programját nézzük – „Jelentős változások Magyarország gázellátásában”, „Az SZTFH működése, aktualitások”, „Quo vadis európai gázpiac?”, „A koronavírus járvány és az energiák piaca”, „Energiahatékonysági Kötelezettségi Rendszer” – máris mutatja, milyen fontos, alapvető információhoz juthatunk a hazai gázipar mindennapjait illetően.

Persze a szervezők a hagyományokról sem feledkeznek meg, a plenáris ülések visszatérő eleme minden alkalommal a múltba tekintés, a jeles évfordulókról való megemlékezés. Idén a 150 éves Pécsi Gázgyárról, és a 70 éves KÖZGÁZ-ról emlékeznek meg, sőt egy dedikálással egybekötött könyvbemutatóra is sor kerül „Gázgyár a Sugovica partján” címmel.

Az első nap délelőtti programjait a DUNAGÁZ Gázipari Kiállítás megnyitója koronázza meg.

Ebéd után a teljes délután a Rendszerüzemeltetés és Hidrogénes Földgázipari Jövőkép szekció, míg a másnapi előadások az Innovatív és biztonságos gázipar szekció jegyében telik. A szekciók egyes előadásairól később részleteket is olvashatnak oldalunkon.

Mindenkit szeretettel várnak a szervezők 2022. június 7-8-án Visegrádon, a Thermal Hotel Visegrád****-ban, a 28. DUNAGÁZ Gázipari Konferencia és Kiállításon.

A jelentkezéshez szükséges információt, a jelentkezési lapot az alábbi címen érhetik el:

http://www.dunagaz.hu/cikk/2022.-gazipari-konferencia/id=92