dunagaz@dunagaz.hu
+36 33 513 100 * 30 634 0062

Gázipari Konferencia

A Varga és Sons Kft. már 20 éve jelen van a DUNAGÁZ Gázipari Konferencia és kiállításon

Varga Zsolt, a Varga és Sons Kft. ügyvezető igazgatója immáron két évtizede fontosnak tartja a jelenlétet a DUNAGÁZ Gázipari Konferencia és Kiállításon. Hogy miért, az az alábbiakból gyorsan kiderül.
- Húsz éve jelen vagyunk kiállítóként, időnként előadóként, és természetesen a kollégáinkat is rendszeresen delegáljuk a konferenciára résztvevőként. Nagyon speciális, ebből adódóan létszámát tekintve rendkívül szűk piacra dolgozunk. Üzemszünetmentes csőhálózati technológiát szállítunk a gázipar számára. Ilyenek például a nyomás alatti munkavégzéshez használt megfúró, vagy a nyomás alatti szakaszoló berendezések, illetve az ezekhez kapcsolódó résztechnológiák. A DUNAGÁZ Gázipari Konferencia és Kiállítás többek között éppen azokat szólítja meg, akik a mi felhasználóink. Jellemzően azok a gázipari műszaki szakemberek, akik a napi operatív feladatokban érintettek. Ez a konferencia ezért egy remek lehetőség arra, hogy a gázipari szakemberek találkozzanak egymással, az idősebb tapasztaltabb kollégák épp úgy itt vannak, mint a fiatalabb generációk képviselői. Oldott légkörben, családias hangulatú, ugyanakkor rendkívül jól szervezett, gazdag szakmai programot kínáló konferencia keretében tudunk eltölteni egymással két napot. Csupa-csupa szakmabeli. Aki itt van, az biztos, hogy erősen kötődik a gáziparhoz.

- Kiállítóként is nagyon fontosnak tartom a jelenlétet. Kiváló fórum arra, hogy bemutathassuk a standunkon az újdonságainkat, felkeltsük az érdeklődést, kapcsolatot teremtsünk az érintett cégekkel. De nemcsak arra jó a DUNAGÁZ Gázipari Konferencia és Kiállítás, hogy közvetlen partnereket találjunk. Itt vannak az úgynevezett stakeholderek, vagy ha úgy tetszik kulcsszereplők is, akik valamilyen módon hatást gyakorolnak erre az iparágra: a hatóságok képviselői, a gázipar kereskedői, beszállítói, kivitelezői vagy épp az olyanok, mint mi, a technológia-beszállítók. A sok-sok területről érkező szakember itt meg tudja osztani egymással a gázipart érintő legfrissebb információkat. Mindez tágítja a látókörünket, segíti az innovációt, és nem utolsó sorban közösséget épít. Mert a DUNAGÁZ Gázipari Konferencia és Kiállítás közösségként is kiváló. Aki ugyanis a gáziparban építi a karrierjét – ahogyan ezt én is tettem –, az rendszerint itt is ragad. Ebben az iparágban szinte állandóak a szereplők, nem igazán jellemző a fluktuáció. Ez egy speciális szakma, viszonylag kis létszámú szakembergárdával, akik az évek alatt, ha másképpen nem is, de látásból, hallomásból ismerik egymást. Itt, a kétnapos konferencián személyesen is van módunk szót váltani a mindig jó hangulatú ebédeken, vacsorákon, az esti fogadáson.
- Mostanában sokszor hallom, hogy az új generáció már nem igényli a személyes találkozást, online minden elérhető, ami a szakmai anyagokat illetően talán még igaz is lehet. Ugyanakkor úgy gondolom, aki azt hiszi, hogy azt a szellemi közeget, amit egy ilyen szakmai fórum kínál a résztvevőinek, egyszerűen elektronikusra cserélheti, az téved. Ahhoz, hogy a különbséget valaki megtapasztalhassa, ott kell lenni személyesen! Még időben jelentkezhet!

Ha a további részletekre is kíváncsi, jöjjön el, és vegyen részt a DUNAGÁZ Gázipari Konferencia és Kiállítás programjain, hogy a szakma legjobbjaitól, első kézből kapjon tájékoztatást hazánk energiapolitikájáról, jelen helyzetéről, és a jövő kilátásairól, a hazai gázipar egészéről.

Mindenkit szeretettel várnak a szervezők 2022. június 7-8-án Visegrádon, a Thermal Hotel Visegrád****-ban, a 28. DUNAGÁZ Gázipari Konferencia és Kiállításon.

A jelentkezéshez szükséges információt, a jelentkezési lapot az alábbi címen érhetik el:

http://www.dunagaz.hu/cikk/2022.-gazipari-konferencia/id=92