dunagaz@dunagaz.hu
+36 33 513 100 * 30 634 0062

Gázipari Konferencia

Ismét együtt a gázipar krémje Visegrádon - 28. DUNAGÁZ Gázipari Konferencia és Kiállítás

A pandémia a szervezők minden igyekezete ellenére tavaly ellehetetlenítette a gázipari konferencia megtartását, idén azonban úgy tűnik, már nem lesz akadálya annak, hogy a szakma a legnevesebb előadók bevonásával áttekintse az iparág legégetőbb kérdéseit. 2022. június 7-8-án, Visegrádon, a Thermal Hotel Visegrádban végre újra, immár a 28. DUNAGÁZ Gázipari Konferencia és Kiállításra várják a szakma egykori és jelenlegi gyakorlóit, valamint kísérőiket.

Tovább

Dunagáz gázipari konferencia 2020 – ősz

A koronavírus járvány életünk minden területén átírta a mindennapokat. A kijárási korlátozások, a rendezvények megtartásának tilalma, a „Maradj otthon!” stratégia ellehetetlenítette a társadalmi események megtartását. A DUNAGÁZ Gázipari Konferencia szervezőbizottsága alkalmazkodva a kialakult helyzethez, új időpontot választott – 2020. szeptember 9-10-ét – a hazai gázipar legrangosabb találkozójának.

Tovább

27. DUNAGÁZ Gázipari Konferencia és Kiállítás - a programok QR-kóddal

Idén is a Thermal Hotel Visegrád** ad otthont 2019. április 16-17-én az immáron hagyományos, 27. alkalommal megrendezésre kerülő DUNAGÁZ Gázipari Konferencia és Kiállításnak. Alábbi cikkünkben az idei program előadásaiból adunk ízelítőt. Még lehet jelentkezni!

Tovább

Kiállítóként is érdemes ott lenni

A székesfehérvári Interex-WAGA Kft. nem csak résztvevője a DUNAGÁZ Gázipari Konferenciának, de kiállítóként is rendszeresen megjelenik termékeivel, újdonságaival. A társaság gázágazat vezető, minőség és környezetirányítási igazgatóját, Treuer Tibort a tapasztalatairól kérdeztük, arról, hogy milyennek ítéli meg a DUNAGÁZ Gázipari Konferenciát és az azt kísérő Kiállítást.

Tovább

A 2019-es DUNAGÁZ Gázipari Konferencia főbb irányvonalai

A DUNAGÁZ Gázipari Konferencia Szervező Bizottságának tagját, dr. Szunyog Istvánt, a Miskolci Egyetem Kőolaj és Földgáz Intézetének egyetemi docensét arra kértük, vázolja fel röviden az idei konferencia főbb irányvonalait.

Tovább

Kik szervezik a DUNAGÁZ Gázipari Konferenciát?

A DUNAGÁZ Gázipari Oktatási és Minősítő Zrt. mint főszervezője a DUNAGÁZ Gázipari Konferenciának, nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az ország neves szakembereinek, szakértőinek, a szabályozó hatóságoknak a bevonásával álljon össze évről évre a konferencia Szervező Bizottsága. A tagok a gázipar olyan szakmai vezetői, akiknek rálátásuk van a szakmára mind hazai, mind pedig nemzetközi téren.

Tovább

A Gázipari Konferencia korábbi anyagai egy menüpontban

Az elmúlt 5 év DUNAGÁZ Gázipari Konferenciájának anyagait immáron egy helyen megtekinthetik, sőt le is tölthetik a konferencia látogatói, a gázipar szakemberei. A 2014-2018 közötti időszak valamennyi előadásának - néhány kivétellel a vázlata megnyitható, lementhető.

Tovább

Saját logót kapott a DUNAGÁZ Gázipari Konferencia

27 éven át a DUNAGÁZ Gázipari Konferencia és Kiállítás szervezője a DUNAGÁZ Gázipari Oktatási és Minősítő Zrt. A közel három évtized alatt a társaság logója fémjelezte az általuk szervezett eseményt is. Most azonban a szervezők úgy vélték, eljött az ideje annak, hogy a DUNAGÁZ Gázipari Konferencia és Kiállítás - ezzel is hangsúlyozva annak egyediségét, a gázipari képzésben betöltött különleges szerepét - önálló logót kapjon.

Tovább

A DUNAGÁZ Gázipari Konferencia egyedülálló találkozási pont

Berta Márton, az E.ON nyugalmazott gázipari vezetője több mint 23 éves gázipari szakmai pályafutása alatt végig kísérte, a gyakorlatban is megélte a gázipari szakma teljes átalakulását, és ezzel egyidőben mindvégig, évről évre figyelemmel kísérte a DUNAGÁZ Gázipari Konferencia és Kiállítás fejlődését. Mondhatni, mindent tud a ma már negyedszázadnál is többet megélt gázipari konferenciáról. A "régi gázipari motorost" arról kérdeztük, mit tud nyújtani a látogatóknak a DUNAGÁZ Gázipari KOnferencia és Kiállítás.

Tovább

Nívós gázipari előadások minden konferencián

A programok tekintetében a nemzetközi gázipari konferenciákkal is felveszik a versenyt a DUNAGÁZ Gázipari Konferenciák. Az évről évre megrendezett gázipari seregszemle nívós programokkal várja a gázipar szakembereit.

Tovább

« 2/3. oldal »